SELL THEM YOUR STORY






Date
25 - 26 October 2016

Location
Grand Hotel Italia*****
Cluj Napoca


About TeCOMM

TeCOMM is a complex event, 100% dedicated to the eCommerce industry. The event aims to find practical solutions for problems we face every day: websites, SEO, conversions, lower costs, online and offline promotions, branding and rebranding, social media marketing strategies and many more.

Sell them your story represents the main theme for the 9th edition of the event and will focus on what lies behind successful stories. Through presentations, workshops and debates, TeCOMM is one of the best eCommerce events from Eastern Europe. Each edition brings together eShop owners, marketing and eCommerce professionals that are part of TeCOMM community.



5+
Years

1400+
Participants

250+
Presentations, workshops, debates

180+
Speakers

Who can participate at TeCOMM?


  • Business people and companies that have online stores or want a start-up on this market;
  • People involved in the online sales & marketing;
  • Specialists / consultants in ecommerce, design / usability, email marketing, SEO, advertisers;
  • Providers: ePayment solutions, financial services, hosting solutions, telecom and courier services.

Perspective


Conference Day


Get insights from international and national speakers from whom you will discover insights to improve your organization and yourself.

Workshops


Further develop your skills by participating at +10 workshops that will help you get tips&tricks regarding marketing, entrepreneurship, SEO, PPC, multi-channel and more.

Start-up Area


Participate at TeCOMM and start your online business. Get inspired by speakers with great experience in the eCommerce industry.

Web development Masterclass


Develop your online skills by participating at an All-Day masterclass where you will find how to better code your online stores.

Gala Awards


We promote good practices in eCommerce, marketing, entrepreneurship and more within TeCOMM Gala Awards.

Exhibition Area


Get in direct contact with services from related domain in order to develop your online business.

TeCOMM Videos


Key Facts

  • 25+ presentations, workshops and debates
  • 300+ attendees
  • 30+ international and national speakers
  • Exhibition area with excellent networking opportunities
  • Cocktail & Networking opportunities
  • Gala Awards
  • Start-up Area

Speakers - Big Names & Bright Minds


Paul Papadimitriou
The innovation traveler & Founder @ Intelligencr
Jonathan Chippindale
Chief Executive of Holition
Giacomo Summa
CEO & Co-founder Stylect
Hando Sinisalu
CEO&Founder Best Marketing International
Mitch Goldman
Head of Product & Partnerships StoreGecko
Charlie McBroom
Co-founder Fitted Commerce
Mihai Patrascu
CEO & Founder EVOMAG
Cristian Ignat
Chief Canopyst at Canopy
Florinel Chis
Executive Director ARMO
Gabriel Ghita
Head of New Business CEE, MasterCard Europe
Sergiu Neguț
Associate Dean of Entrepreneurial Growth at Maastricht School of Management Romania
Lucia Ciucă
Managing Director at Quantum Data Science
Călin Biriș
Digital Director Loopaa Marcom
Cosmin Dărăban
CEO & Co-founder Silkweb

Main Themes


  • Story-Telling in a Digital World
  • The evolution of mobile ecommerce
  • Innovation in the eCommmerce industry
  • Content Marketing in eCommerce
  • Big brand techniques for the small businesses
  • How your customers see your brand?
  • Emerging Social Media Trends
  • Branding&Strategies
  • Tried and tested techniques for B2B and B2C sales online
  • The 4 Jobs-to-be-Done in Product Information Management
  • SEO – what’s new for 2016?

Conference Schedule


  Day 1
TeCOMM Conference
 
 
 
08:30 - 09:30
60 min
Registration & coffee break
09:30 - 10:00
30 min
Presentation
10:00 - 11:00
60 min
Debate sesion
11:00 - 11:45
45 min
Coffee break
 
 
11:45 - 12:30
45 min
Presentation
12:30 - 13:00
30 min
Presentation
13:00 - 14:00
60 min
Lunch
 
 
14:00 - 15:00
60 min
Debate session
15:00 - 15:30
30 min
Presentation
15:30 - 16:00
30 min
Coffee break
 
 
16:00 - 16:30
30 min
Presentation
16:30 - 17:00
30 min
Presentation
20:00 - 22:00
120 min
Gala Awards & Party



  Day 2
TeCOMM Workshops
(Markday, Entrepreneurship, Conversions/SEO/PPC
 
 
 
08:30 - 09:30
60 min
Registration & coffee break
09:30 - 10:30
60 min
Workshop session
10:30 - 11:30
60 min
 
 
11:30 - 12:00
30 min
Coffee break
12:00 - 13:00
60 min
Debate session
 
 
13:00 - 14:00
60 min
Lunch
14:00 - 15:00
60 min
Workshop session
15:00 - 16:00
60 min
Workshop session

EXHIBITION AREA

Who exhibits?

  • Hosting Companies
  • ePayment Service Providers
  • Courier Companies
  • Financial service providers
  • Companies webdesign / SEO
  • Providers of marketing services, online advertising and consulting
  • Providers of mobile applications
  • Developers of e-commerce tools
  • Companies dealing with marketing, advertising and PR: affiliate, AdWords, social media, blogging
  • Others

GOLD SPONSORS


mastercard

RECOMMENDED PAYMENT PROCESSOR


netopia

PARTNERS


profitshare
conectoo
united business center

euro gsm
dwf


EXHIBITORS


opti voice
custom soft



MEDIA PARTNERS


Radio RFI
cluj-forum
clujlife
clujtoday
the-pharmacy
ovidiu-balcacian
aries
smark
iqads
iqads
manager
marketing-portal
startups.jpg
adhugger
vocea-transilvaniei
brand-report
clujul
softlead
zelist
br-business
revista-bulevard
revista-bulevard
revista-bulevard
revista-bulevard
sem-link
doing-business
united business center
calatoria-perfecta
anis
Lumea SEO

Registration


Online Shop
Very Early Bird
29 euro+VAT - One Day
49 euro+VAT - All Event
Not available
Early Bird
39 euro+VAT - One Day
59 euro+VAT - All Event
Available now
Regular Rate
69 euro+VAT - One Day
119 euro+VAT- All Event


Service Provider
Very Early Bird
39 euro+VAT - One Day
69 euro+VAT - All Event
Not available
Early Bird
49 euro+VAT - One Day
79 euro+VAT - All Event
Available now
Regular Rate
79 euro+VAT - One Day
129 euro+VAT- All Event


Markday
Very Early Bird
29 euro+VAT - One Day
49 euro+VAT - All Event
Not available
Early Bird
39 euro+VAT - One Day
59 euro+VAT - All Event
Available now
Regular Rate
69 euro+VAT - One Day
119 euro+VAT- All Event
 

Location


Contact Us / TeCOMM

Contact: Dostoievski St. No. 26-28, Building B, 2nd floor, Cluj-Napoca, ROMANIA 400424

E-mail: office@liberoevents.ro




Organizer:

Libero Events is the B2B and B2C events & PR agency. The events organized by us are conferences and workshops: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, AThitecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, but also exhibitions: Touristica, the tourism fair.

The events powered by Libero Events are based on professionalism and trust. That's why we believe in clients that become partners and in partners that become friends in the areas like: human resources, e-commerce, marketing, architecture, software, business woman, sales and entrepreneurship.



@ 2011-2016 Tecomm